Maaibeleid
Natuur Noordenveld
Noorden Veld
Majestic Elephant
KLids Playing Sunset

 

Tineke Nieboer - fractievoorzitter

 

 

 

 

 

 

 

 

Tineke Nieboer is fractievoorzitter van LGN. 
Als bevlogen politica staat zij pal voor participatie in Noordenveld: haar missie ligt bij het bewaken en bevorderen van het welzijn van inwoners en er goed op letten dat zij zoveel mogelijk zelf aan het stuur staan. “Inwoners zijn zelf immers waardevolle deskundigen.”

Ook is Tineke zeer alert op het volgen van Behoorlijk Bestuur. Dat doet zij met overtuiging vanuit Lijst Groen Noordenveld als oppositiepartij: “Oppositie is broodnodig, zeker in een raad met een grote coalitie en een kleine oppositie. Eigenlijk een ongezonde situatie, die noch de democratie noch het politieke debat dient en ‘achterkamertjespolitiek’ in de kaart speelt,” aldus Tineke.

Sinds 2023 is Tineke Nieboer de ‘Nestrix’ van de gemeenteraad. Dat betekent dat zij het langszittende raadslid is, met haar sinds 2010 doorlopende kennis van zaken. Zij mag vanuit die functie de gemeenteraad vertegenwoordigen bij officiële gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bezoek van hoogwaardigheidsbekleders of bij evenementen. En bij afwezigheid van burgemeester en wethouders is zij de gesprekspartner voor de veiligheidsregio.

Tineke maakte carrière binnen de uitzendbranche. Toen ze bij haar toenmalige bedrijf merkte dat de menselijke maat verdween, begon ze in 2002 als psychosyntheticus. Tineke begeleidt mensen  hiermee bij bezinning op hun loopbaan en levensweg.
Ook is ze dialoogbegeleider voor kwetsbare/krachtige groepen zoals in het Groningse aardbevingsgebied.

Tineke Nieboer woont in Steenbergen.

 

Fractieleden & Contact info

Tineke Nieboer

Nelly Nieuwenhuizen

David Helmus

Albert Nieuwenhuis

Rieks Perdok

 

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Contact

Lijst Groen Noordenveld

Secretariaat:
Esweg 41
9305 TB Roderesch
Telefoon: 06 15196984
Email: info@lijstgroennoordenveld.nl
KvK- nummer: 01166627